Schoonmaaktips van XG2

Hardnekkige vlekken verwijderen

Spray de vlek goed in met XG2 Vlekkenformule en laat het enkele minuten inwerken. Giet vervolgens een klein beetje bruis water (spa rood) op de vlek. Vervolgens goed droog deppen met een schone doek. De XG2 Vlekkenformule maakt de vlek los van het oppervlakte, waarna de bubbels in het water de vlek omhoog bruisen!

Douchekop ontkalken

Heeft u last van kalk in de gaatjes van uw douchekop? Vul een emmer met warm water en giet er 250ml XG2 Ontkalker voor koffie apparaten bij. Hang de douchekop in de emmer en laat het product vervolgens 2 uur inwerken. De XG2 ontkalker is op basis van citroenzuur, dit lost het kalk in uw douchekop snel op zonder een nare geur achter te laten.

Vetvlekken verwijderen uit kleding

Met de XG2 professionele ontvetter verwijderd u niet alleen vet van uw kookplaat of afzuigkap. Ook vet vlekken op kleding lossen direct op na het insprayen met de XG2 ontvetter.

Stinkende stofzuiger

Heeft u last van een muf ruikende stofzuiger? Zuig dan wat waspoeder op en de muffe geur wordt vervangen door een geur van fris ruikende was!

Groene of donkere aanslag op uw buitenmuren

Spuit wat XG2 aanslagreiniger op de aanslag en laat het 15 minuten inwerken. Even spoelen met water en de aanslag verdwijnt direct.

Barbeque rooster schoonmaken

Om de BBQ schoon te maken gebruikt u natuurlijk de XG2 Oven, Grill & BBQ reiniger. Het schoonmaken van het rooster blijft toch een lastig klusje, omdat het product snel van het rooster afloopt. Oplossing? Stop het roost van uw BBQ in een vuilniszak en spuit het vervolgens in met de XG2 BBQ reiniger en wat warm water en laat het 2 uur intrekken.

Kaarsvet vlekken verwijderen

Kaarsvet vlekken zijn zelfs met de XG2 vlekkenformule lastig te verwijderen. Leg daarom een stuk keukenrol over de vlek en wrijf hier met een warm strijkijzer over heen tot het kaarsvet zacht wordt. Het keukenpapier neem het kaarsvet op en zal het grootste deel van de vlek verwijderen. De rest van de vlek insprayen met XG2 ontvetter en afnemen met warm water.

 Reviews van onze gebruikers

XG2 Damespraatjes logo
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search