Veelgestelde vragen

Waar is XG2 te koop?

De schoonmaakproducten van XG2 zijn in verschillende winkels te koop. Mocht u een artikel niet kunnen vinden, kijk dan bij verkooppunten.

Kan ik ook direct via de website XG2 producten bestellen?

Het is niet mogelijk om direct via onze website XG2 producten te bestellen. Kijk op de product pagina van uw product om te zien waar het product online verkrijgbaar is.

Wie is Rob Geus?

Rob Geus is bij het Nederlandse publiek vooral bekend geworden als presentator van het televisieprogramma De Smaakpolitie. Hierin controleerde hij keukens van onder andere restaurants op hygiëne en veiligheid. De interesse van Rob voor voedingsleer en hygiëne is hem met de paplepel ingegoten. Als jonge jongen werkte Rob als leerling-kok bij zijn vader in het bedrijf en die heeft hem veel geleerd over hygiëne in de keuken.

Later werkte Rob als chef-kok bij een particuliere instelling voor rijke oude mensen. Er waren regelmatig keukencontroles in het bedrijf en alles moest natuurlijk spic en span zijn. Rob besloot toen om zich te gaan verdiepen in het vak ‘controleur food’. Hiervoor heeft hij meerdere opleidingen gedaan en cursussen gevolgd. Al snel klopte SBS6 bij hem aan om als presentator van De Smaakpolitie aan de slag te gaan. Rob heeft echt een passie voor hygiëne en hij wil zijn enthousiasme graag inzetten om de consument meer bewust te maken. Goede hygiëne is de basis voor een gezond leven, zowel in restaurants als bij u thuis!

Waarom Rob Geus en XG2?

Voor de ontwikkeling van de XG2-schoonmaakproducten zijn we samen met hygiëne-expert Rob Geus op zoek gegaan naar veelvoorkomende schoonmaakproblemen. Door deze problemen in kaart te brengen en door een combinatie van onze kennis in schoonmaakproducten, de ervaringen van Rob Geus en het luisteren naar de eindgebruiker is de XG2-lijn tot stand gekomen. Het resultaat is een breed pakket aan schoonmaakproducten waarbij we voor elk schoonmaakprobleem een oplossing hebben.

Kan ik de producten van XG2 ook professioneel gebruiken?

Ja, u kunt ook professioneel gebruikmaken van de producten van XG2. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Waar kan ik een gebruiksaanwijzing van een product vinden?

Klik op een product op de productpagina. Op de pagina van het product staat naast de gebruiksaanwijzing nog meer informatie over het product.

XG2 Rob Geus FAQ
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search